Rea!

Samebike Elcyklar MYSM26 Kryssnings Elcykel 350w

(10 kundrecensioner)

11,998 kr

Cykelstöd: 26″ Aluminium mountainbike Ram
Framgaffel: Suspension Gaffel
Batteri: 48V 8Ah litiumjonbatteri
Motor: 350W höghastighetsborstlös motor
Derailleur: Shimano 21 hastighet
Mätare: LCD -mellersta mätare med USB
Körmodell: Elektrisk & PAS
Broms: mekanisk skivbroms
Sitsrör: Aluminiumlegeringssätetrör
Däck: 26 “*1,95” Chaoyang -däck
Fälg: Magnesiumlegering Rim
Lera: PVC -leraplatta
Andra: fordonets vattentät kabel + löstagbar kontakt
Paket: 136*24*72 cm, 25 kg

Kategori:

Beskrivning


Samebike Cruiser Electric Bike MYSM26 eBike 350w

Ytterligare information

Vikt 25 kg
Dimensioner 136 × 24 × 72 cm
Färg

Svart, Vit

10 recensioner av Samebike Elcyklar MYSM26 Kryssnings Elcykel 350w

 1. Loke

  Bra cykel, jag förväntade mig inte den goda kvaliteten, jag är helt nöjd! Tyst motor, lång räckvidd, laddar sällan batteriet, Grusvägar inga problem, kullar i norra inga problem – TACK. Underhåll ingen erfarenhet ännu (internetköp)

 2. Noel

  Jag gillar verkligen min SAMEBIKE Kryssnings e-cykel. Den är tillverkad av högkvalitativa komponenter. Motorn är mycket kraftfull och, även med medelstöd, går uppförsbacke på en ganska brant backe som att cykla på en platt väg med vinden i ryggen på en vanlig cykel. Batteriets varaktighet är som angiven och varar cirka 50 kilometer vid högt stöd i ett kuperat område.

 3. Julian

  Cykeln ser bra ut och går väldigt bra. Batteriet gör vad det lovar, det är lätt att använda och kontrolldisplayen är snygg och stor och hålls enkel.

 4. Vidar

  Trevlig robust cykel, jag har den bara i en månad, jag cyklar 2 till 3 gånger i veckan mellan 30 eller 40 km, cyklar nästan alltid på eco i bra takt, ofta över 25 och då kommer jag med ett fullt batteri mellan 180 och 200 km och där är jag Jag är väldigt nöjd med en liten nackdel med att motorn ger lite ljud för resten, jag är nöjd med min vackra cykel.

 5. Cleo

  Cykeln är mycket bra. Det var vad jag förväntade mig efter att ha informerat mig själv och jämfört mycket. Det enda jag kan tänka mig att kommentera är att det är lite tungt. Annars okej. Beställningen var enkel och leveransen var korrekt.

 6. Tage

  Använd pedelec för att pendla till jobbet. 34 km per dag. Två till tre gånger i veckan. Jag är nöjd. Annars efter ett halvt år hittills inga tecken på slitage. Tallås och batteri har samma nyckel. Perfect.

 7. Jacob

  Snabb leverans, välpackad, inga skador – runt Tillfredsställelse! Cykeln är utmärkt, jag cyklade 300 km under de första två veckorna. Jag skulle köpa den igen.

 8. Albin

  Cykling Män s stad med bra komponenter och utmärkt kvalitet / pris förhållande. Snabb leverans. Rekommenderas, återköp direkt …

 9. Kian

  Den här e-cykeln är riktigt fantastisk. Det ser bra ut, är väl bearbetat, fungerar bra. Köpte det för min fru så att hon kunde följa med på mina turer. Jag kör utan motor. Jag är trasig, hon är helt avslappnad. Det borde vara så. Kör turer mellan 20 och 40 kilometer.

 10. Edvin

  Leveransen skedde inom 6 arbetsdagar enkelt genom ett transportföretag. Cykeln levererades mycket väl förpackad. Alla känsliga platser var inslagna med bubbelplast. Efter uppackning pedalerna fortfarande hade samlats och styret är fasta. En multiverktygsenhet har lämnats och en omfattande instruktioner och dokumentation av alla huvudkomponenter. Cykeln går mycket högt. Den första avfarten gjordes mycket tillfredsställande, alla komponenter är enkelt justeras även lufttrycket i däcken rätt. Totalt sett en mycket bra prestanda! Den enda nackdelen är den höga vikten hos cykeln, som emellertid, mer än består av den utmärkta motorn. Batterikapaciteten är för City, eller utforska den omgivande landsbygden mer än tillräcklig. Längre klättrar och stark motvind har förlorat sin skräck med denna cykel och göra en tur en trevlig upplevelse.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.