1. Varför ska jag få en elcykel?

Ja, det finns många fördelar att ha en cykel.

Bränslebesparingar: En av de betydande fördelarna med den elektriska cykeln är betydande för fickan på den slutliga konsumenten: de betydande besparingarna i bensin.

Extremt bekvämt: komma från punkt A till punkt B snabbt, inte mer väntar på bussen och väntar på taxin. Utveckla helt enkelt din cykel och du är redo att gå.

Ekologi och respekt för miljön: Varje gång vi använder en elektrisk cykel bidrar vi till den ekologiska andan som borde vara närvarande i våra dagliga liv.

 1. Var ska jag fixa min e-cykel om jag bor i Europa?

Samebike tillhandahåller en pålitlig garanti som behandlas på det mest problemfria sättet, vi byggde ett efterförsäljningsservicecenter i händelse av att det finns några garantiproblem.

 1. Vad ska jag vara uppmärksam på när jag cyklar?

God dag. Säkerhet först, du bör bära hjälm när du börjar rida på den och vara förvar av det lokala vädret, sedan se efter farorna på vägen, glöm aldrig att låsa upp din cykel efter en åktur.

 1. Vad kan jag göra med den här cykeln?

Hej där, e-cykel är en stor uppfinning för det moderna livet, med dess hjälp kan du spendera mindre tid inte bara på pendling, utan också gå ut för en åkare som samlas/gå i skolan/träffa din vän och vad du behöver göra på Fot, nu kan du göra det med den här cykeln.

 1. Vad är skillnaden mellan en elektrisk skoter och elektrisk cykel?
 2. Jämfört med skoter är hjulen på elektriska cyklar större och det är väldigt bekvämt att åka med säten
 3. Den elektriska cykeln har pedaler och kan också välja boost -läge, vilket kan öka intervallet kraftigt
 4. E-cykel kan också använda pedalen för att fortsätta nå sin destination efter att ha slut på el, så det är inte nödvändigt att be om hjälp på vägen eller måste byta till andra transportmedel
 5. Kan elektrisk cykel användas under den regniga dagen?

Nej, vi föreslår inte att du åker på den regniga dagen.

 1. Kan jag cykla på samma sätt i det kalla vädret?

Att rida i kallare temperaturer kan påverka prestandan för e-cykeln. En viktig sak är att se till att e-cykeln alltid lagras inuti. Att hålla dig ridbar i kylan kan orsaka skador på dina däck, motor och batteri.

Batterilagringstid är = 6 månader (-20 ° F till 60 ° F)

Relativ fuktighet för batterilagring = 45% – 75%

Det möjliga lagringstemperaturområdet för litiumjonbatterier är -20 ° C till 60 ° C (-4 ° F till 140 ° F) men för långvarig lagringsperiod -20 ° C till 25 ° C (-4 ° F till 77 till 77 till 77 till 77 ° F) rekommenderas och 15 ° C (59 ° F) är idealisk. Cellerna bör lagras med en partiell laddning på mellan 30% och 50% (minst 2 batteriindikatorer). Även om cellerna kan förvaras helt urladdas, bör cellspänningen inte sjunka under 2,0 volt per cell och cellerna bör toppas för att förhindra överutladdning. Den maximala spänningen bör inte överstiga 4,1 volt.

Ladda batteriet innan du förvarar och med några veckor

 1. Kan din e-cykel vikas?

Samebike -cykeln är en helt fällbar elektrisk cykel (patenterad). Vikningsprocessen görs på 3 sekunder.

 1. Kan du berätta för mig hur mycket jag måste betala för tullavgiften?

Du behöver inte betala för tullavgiften.

 1. Vilka länder kan skickas till?

Förenta staterna, Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Nederländerna, Belgien, Italien, Spanien, Österrike, Portugal, Sverige, Grekland, Lettland, Polen, Rumänien, Tjeckien, Slovakien, Slovenien, Finland, Monaco, Litauen, Luxemburg, Bulgaria, Nanmark , Estland, Kroatien, Irland, Ungern.

 1. Hur lång tid efter beställningen tar det att skickas?

Vi kan skicka ditt paket inom två dagar efter att du har fått din beställning, och ditt paket kan ta 4-7 arbetsdagar att komma fram.

 1. Vilken betalning samtidigt accepterar?

Du kan betala med ditt Visa -kort, huvudkort, kreditkort och PayPal.