För SAMEBIKE är vi inte bara en elcykelfabrik, vårt arbete är inte bara “producerat” som någon annan tillverkning. Den är född av passion, kvalitet, inspiration och lite alkemi förenas för att ge världen en föredragen lätt reseelcykel.

Vi älskar elcykel – Vårt kärnteam består av en grupp partners som älskar livet och älskar elcykel. Kärnmedlemmarna har många års branscherfarenhet inom internet, intelligent hårdvara och cykeldesign, forskning och utveckling och produktion.

Vi kuraterar elcykel – Lätt, säker och kvalitet! Dess “urban version”, “parent-child version” och “voyage version” tre serier av produkter, respektive för den yngre generationen av pendling, utflykt; hämtning och leverans av barn till unga föräldrar, shopping; för förare, bekväma resor Många människor tycker om det roliga som tekniska produkter ger för att göra stadslivet bättre.

Vi lever Elcykel – Varje timme, minut och sekund fokuserar vi på området bärbar och intelligent mobilitet, och syftar till att ge kunderna praktiska, kostnadsfria och personliga gröna resesätt! För oss räcker det aldrig.

Vi har precis börjat dela med oss ​​av en fantastisk elcykel som folk älskar…men än så länge så bra…

Slutligen, tack till vår familj, vänner och alla våra fantastiska kunder för deras fortsatta stöd under åren.

Med vänliga hälsningar,

SAMEBIKE Elcykel

Address: Room E68,No 43, Ti Yu Road, Si Ming District, Xia Men City, Fu Jian Province, China

Tel: +8618650157889

Email:service@samebikeelcykel.com