100 % nöjdhetsgaranti
SAMEBIKE tar produktkvaliteten på största allvar, alla elcyklar inspekteras och testas noggrant innan de lämnar vårt lager. När du fick din elcykel, kontrollera paketet noggrant för att se till att det är i gott skick. Men om produkten du har fått är skadad eller har tillverkningsfel, följ dessa steg:
1) Maila kundsupport, ange ditt ordernummer och en förklaring av problemet: service@samebikeelcykel.com
2) Bifoga bevis (antingen fotografier eller videor) som visar de beskrivna defekterna.
3) Vårt team kommer att kontrollera det och kontakta dig så fort som möjligt.
4) Om problemet orsakades av oss, eller om produkten har några tillverkningsfel, kan du vara säker på att vi tar hand om det.

Returnerar:
Returer av nya och oanvända varor inom 14 dagar efter mottagandet. Vi tillåter dig att returnera alla föremål i nya och oanvända skick inom 14 dagar efter mottagandet för full återbetalning utan kostnad för påfyllning, utan fraktkostnader. För alla returer är returfrakten mottagarens ansvar, såvida vi inte gjort ett fraktfel. Vi kommer att utfärda en återbetalning med samma betalningsmetod som du använde ursprungligen.
Returer av nya och oanvända föremål utanför 14-dagarsfönstret. Om du vill göra en retur utanför 14-dagarsperioden, och om varan som ska returneras är i nytt och oanvänt skick, kan du returnera varan med förbehåll för leverans- och returfraktavgifter och en återföringsavgift på ett belopp av trettio procent (30%) av det totala beloppet.

Avbokningar:
När din beställning är betald måste du avboka din beställning inom 12 timmar innan vårt lager hanterar din beställning. Vi erbjuder inte avbeställning när orderstatusen ändrats från “väntande” till “bearbetning” eller annan orderstatus.
Det finns flera anledningar till detta. På grund av våra effektiva metoder för leverans och avsändning, behandlas alla beställningar till vårt lagerteam inom 24 timmar efter att din beställning mottagits. Personal inom vår verksamhet (kontors- och lagerarbetare) arbetar vid olika tidpunkter jämfört med varandra vilket gör att order inte kan ändras.
Om du har några frågor under produktionsprocessen eller vill föreslå ändringar eller uppgraderingar, vänligen kontakta vår kundtjänst eller maila på service@samebikeelcykel.com för en bekräftelse.

Återbetalningar, byten och butikskrediter
När ditt returkrav har mottagits och inspekterats skickar vi dig ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har tagit emot din returnerade vara. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din retur.

Om returen godkänns kommer återbetalningen, utbytet eller butikskrediten att behandlas. För återbetalningar kommer en kredit automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod, inom 2-5 dagar.

Beställningar som inte kan levereras
Se till att din fraktinformation är 100 % korrekt. Det du tillhandahåller är exakt vad din fraktetikett kommer att skrivas ut. Om du vägrar leverans av paketet förbehåller vi oss rätten att ta ut en fast avgift på 2000 kr. för att delvis täcka våra fraktkostnader. Vi kan inte ändra, avbryta eller annullera beställningar som redan har skickats. Om du vägrar leverans kommer vi att behandla din beställning som en retur om den kommer tillbaka till oss och återbetala köpeskillingen via din ursprungliga betalningsmetod, minus 2000 kr.

Eventuella frågor, vänligen Kontakta Oss.